top of page
kungsprofiler-hero-2.png
Våra produkter

Aluminiumgaller Klick-in ®

Aluminiumgaller med snabb möjlighet till montering och demontering

Ventilationsgaller med snabb möjlighet till montering och demontering. Gallren består av en insatsdel samt två fästprofiler i ovankant och underkant. En eller flera gallerinsatser efter varandra monteras med ett handgrepp mellan de båda fästprofilernas invändiga diken och demonteras lika enkelt. Om flera gallerinsatser monteras efter varandra kan bredden nästan anses oändlig. I standardsortimentet finns två fästprofiler samt tre lamellprofiler beroende på installation och funktion. Beroende på var gallret ska monteras tillverkas lamellinsatsen med lamellerna riktade uppåt eller nedåt för att förhindra insyn.

Klick‐in gallren används främst för installation i vägg, men kan även användas som diverse socklar, under trappor (förstärkta) och framför armaturer. Gallren kan även levereras som enbart insats utan fästprofiler om dessa inbyggs på plats i vägg eller möbel. Klick‐in gallren finns att bland annat att beskåda som golvsockel på Moderna museet i Stockholm.

Fästprofilerna och gallerinsatsen tillverkas av strängpressade aluminiumprofiler. Som standard tillverkas gallret i naturanodiserat utförande eller pulverlackeras i önskad RAL kulör. Kungsprofiler producerar samtliga galler i egen fabrik, med produktion anpassad för allt ifrån enstaka galler till tusentals galler.

Mer information om lameller och dylikt hittar du i vårt produktblad nedan. För att beställa använder du dig av formuläret under. Vid beställning av aluminiumgaller med klick-in, vänligen ange val av lamell, antal galler eller löpmeter, bredd x längd (mm) samt ytbehandling (anodiserat eller kulör).

kungsprofiler-hero.png

Begär en offert

För att beställa galler eller få en offert, vänligen använd dig av formuläret nedan eller kontakta oss på telefon 08–662 03 20

bottom of page