top of page
kungsprofiler-hero-2.png
Våra produkter

Aluminiumgaller utan ram

Galler utan ram med lamellinsats

Gallren saknar ram och består endast av lamellinsats. I standardsortimentet ingår flertalet lamellprofiler att välja mellan för att passa behov och funktion. Gallren kan tillverkas i valfri bredd och näst intill oändlig längd om gallren placeras efter varandra. Lamellgaller utan ram kan exempelvis användas i fönsterbänkar, i takinklädnader, framför kylbafflar, infällda i golv (med förstärkning), infällda i vägg eller som ren dekoration.

Vi har lång erfarenhet av att leverera konvektorgaller till olika inklädnader, och kan anpassa gallren så att krav uppnås från tillverkare av fasadapparater och fläktkonvektorer. Samtliga galler kan fås med utstickande axlar eller inte för att förenkla montering och installation.

 

Gallren tillverkas av strängpressade aluminiumprofiler. Som standard tillverkas gallret i naturanodiserat utförande eller pulverlackeras i önskad RAL kulör. Det finns möjligheter att beställa gallren med tillägg såsom förstärkta axlar (tung belastning), konvex lamellformation etc. Vi tillverkar samtliga galler i egen fabrik, med produktion anpassad för allt ifrån enstaka galler till tusentals galler.

Mer information om lameller och tillägg hittar du i vårt produktblad nedan. För att beställa använder du dig av formuläret under. Vid beställning av aluminiumgaller utan ram, vänligen ange val av lamell, antal galler eller löpmeter, bredd x längd (mm) samt ytbehandling (anodiserat eller kulör).

kungsprofiler-hero.png

Begär en offert

För att beställa galler eller få en offert, vänligen använd dig av formuläret nedan eller kontakta oss på telefon 08–662 03 20

bottom of page