top of page

Aluminiumgaller utan ram

Galler utan perifer ram med lamellinsats

Gallren saknar perifer ram och består endast av lamellinsats. I standardsortimentet ingår flertalet lamellprofiler att välja mellan för att passa behov och funktion. Gallren kan tillverkas i valfri bredd och näst intill oändlig längd om gallren placeras efter varandra. Aluminiumgaller utan ram kan exempelvis användas i fönsterbänkar, i takinklädnader, framför kylbafflar, infällda i golv (med förstärkning), infällda i vägg eller som ren dekoration.

Vi har lång erfarenhet av att leverera konvektorgaller till olika inklädnader, och kan anpassa gallren så att krav uppnås från tillverkare av fasadapparater och fläktkonvektorer. Samtliga galler kan fås med utstickande axlar eller inte för att förenkla montering och installation.


Gallren tillverkas av strängpressade aluminiumprofiler. Som standard tillverkas gallret i naturanodiserat utförande eller pulverlackeras i önskad kulör (RAL eller NCS). Gallret kan även anodiseras i annan kulör om så önskas. Det finns möjligheter att beställa gallren med tillägg såsom förstärkta axlar (tung belastning), konvex lamellformation etc. Vi tillverkar samtliga galler i egen fabrik, med produktion anpassad för allt ifrån enstaka galler till tusentals galler.

Mer information om lameller och tillägg hittar du i vårt produktblad nedan. För att beställa använder du dig av formuläret under. Vid beställning av aluminiumgaller utan ram, vänligen ange val av lamell, antal galler eller löpmeter, bredd x längd (mm) samt ytbehandling (anodiserat eller kulör).

Kontakta oss för en offert

För att beställa galler eller få en offert, vänligen använd dig av formuläret nedan eller kontakta oss på telefon 08–662 03 20

Tack för ditt meddelande!

bottom of page