top of page
kungsprofiler-hero-2.png
Våra tjänster

Pulverlack

Pulver 3.jpg
kungsprofiler-hero.png

På Kungsprofiler har vi vår egen pulverlack. Det innebär att vi kan måla med mycket kort leveranstid om det är bråttom. Tack vare eget måleri håller vi koll på produktionen så att varje galler uppfyller våra högt ställda krav på slutprodukten.

 

Vi målar i alla färger från RAL skalan. Vanligast är vit, RAL 9003 i glans 85. Glanstalet 85 motsvarar högblank, glans 30 motsvarar halvblank. För matt så gäller glans 3, en strukturfärg som ger ett riktigt fint resultat.

 

NCS färger kan vi också tillhandahålla men de måste specialbeställas och ofta är det lång leveranstid. Ett alternativ till NCS kan vara att vi målar gallren i en speciell grundfärg som ger god vidhäftning av våtlackering. Det innebär att kunden kan använda samma färg som används på vägg och tak. Grundmålade galler brukar vara uppskattat av målaren!

 

Om det är krav på korrosionsklass, C4/C5 kan vi måla enligt Akzo Nobel Interpon Redox Triplex, dvs 2 st grundfärger och en slutfärg.

Begär en offert

För att beställa galler eller få en offert, vänligen använd dig av formuläret nedan eller kontakta oss på telefon 08–662 03 20

bottom of page