top of page

Aluminiumgaller med ram

Galler som täcker alla öppningar i vägg, tak, fönsterbänkar och golv

Gallren som täcker alla öppningar i innerväggar. Kungs aluminiumgaller med ram består av en perifer, vinklad ram och i denna en fixerad gallerinsats. I standardsortimentet ingår flertalet ramar och lameller, vilket gör anpassningen till gallrens ändmål enkel. Vi har raka, fasade, mjuka, breda och smala lameller för alla slags funktioner och lösningar.

 

Aluminiumgaller med ram kan exempelvis monteras i vägg, i tak, i fönsterbänkar, och i golv (med förstärkning). Gallren kan användas både till att tillföra luft (tilluft) och transportera bort luft (frånluft), samt som ren dekoration och framför armaturer.

 

Ramen och gallerinsatsen tillverkas av strängpressade aluminiumprofiler. Som standard tillverkas gallret i naturanodiserat utförande eller pulverlackeras i önskad kulör (RAL eller NCS). Gallret kan även anodiseras i annan kulör om så önskas. Vi tillverkar samtliga galler i egen fabrik, med produktion anpassad för allt ifrån enstaka galler till tusentals galler.

Mer information om ramprofiler, lameller och tillägg hittar du i vårt produktblad nedan. För att beställa använder du dig av formuläret under. Vid beställning av aluminiumgaller med ram, vänligen ange val av ram och lamell, antal galler, bredd x längd (mått på gallerstosen i mm) samt ytbehandling (anodiserat eller kulör).

Kontakta oss för en offert

För att beställa galler eller få en offert, vänligen använd dig av formuläret nedan eller kontakta oss på telefon 08–662 03 20

Tack för ditt meddelande!

bottom of page