top of page
kungsprofiler-hero-2.png
Våra produkter

Aluminiumgaller med ram

Ventilationsgaller som täcker alla öppningar i vägg, tak, fönsterbänkar och golv

Ventilationsgaller som täcker alla öppningar i fönsterbänkar, vägg och golv. Kungsprofilers aluminiumgaller med ram består av en vinklad ram och i denna en fixerad gallerinsats. I standardsortimentet ingår flertalet ramar och lameller, vilket gör anpassningen till gallrens ändamål enkel. Vi har raka, fasade, mjuka, breda och smala lameller för alla slags funktioner och lösningar.

 

Aluminiumgaller med ram kan exempelvis monteras i vägg, i tak, i fönsterbänkar, och i golv (med förstärkning). Gallren kan användas både till att tillföra luft (tilluft) och transportera bort luft (frånluft), samt som ren dekoration och framför armaturer.

 

Ramen och gallerinsatsen tillverkas av strängpressade aluminiumprofiler. Som standard tillverkas gallret i naturanodiserat utförande eller pulverlackeras i önskad RAL kulör. Vi tillverkar samtliga galler i egen fabrik, med produktion anpassad för allt ifrån enstaka galler till tusentals galler. Vi kan även tillverka måttbeställda och anpassade plåtstosar, med eller utan fläns, samt inmurningsramar.

Mer information om ramprofiler, lameller och tillägg hittar du i vårt produktblad nedan. För att beställa använder du dig av formuläret under. Vid beställning av aluminiumgaller med ram, vänligen ange val av ram och lamell, antal galler, bredd x längd (mått på gallerstosen i mm) samt ytbehandling (anodiserat eller kulör).

kungsprofiler-hero.png

Begär en offert

För att beställa galler eller få en offert, vänligen använd dig av formuläret nedan eller kontakta oss på telefon 08–662 03 20

bottom of page