top of page

Aluminiumgaller för fasad YGU

Galler anpassade för luftintag och utomhusbruk med en unik konstruktion

Galler anpassade för luftintag och utomhusbruk med en unik konstruktion som avskiljer och effektivt leder bort regn, snö och skräp. Gallret består av en perifer ram som bygger ut från väggen samt insats med stående lameller.

 

Gallret monteras utanpå väggen, så att gallrets konstruktion bildar en ”frizon” utan störningar framför gallret. Uteluften, som nu är stabil, träffar de unika vertikala lamellerna som är försedda med dräneringsdiken (se produktblad), vilka effektivt leder bort vatten och partiklar från den strömmande luften.

 

Yrsnö är mycket svårt att separera och leda bort från uteluften, som tillbehör erbjuder vi därför snösäkring. Erfarenheter från flertalet vintrar har visat att detta är ett mycket effektivt tillbehör. Gallren kan fås med flera andra tillägg, exempelvis montering av värmekabel.

 

Gallret är testat enligt standard EN 13030:2001. Uppfyller klass A upp t.o.m. 3 m/s.

Mer information hittar du i vårt produktblad nedan. För att beställa använder du dig av formuläret under. Vid beställning av aluminiumgaller för fasad YGU, vänligen ange antal galler, bredd x längd (mm), luftintagets bredd x längd (mm), eventuella tillbehör samt ytbehandling (anodiserat eller kulör).

Kontakta oss för en offert

För att beställa galler eller få en offert, vänligen använd dig av formuläret nedan eller kontakta oss på telefon 08–662 03 20

Tack för ditt meddelande!

bottom of page