top of page
kungsprofiler-hero-2.png
Våra produkter

Aluminiumgaller för fasad YGU

Fasadgaller anpassade för luftintag och utomhusbruk med en unik konstruktion

Ventilationsgaller för yttervägg anpassade för luftintag och utomhusbruk med en unik konstruktion som avskiljer och effektivt leder bort regn, snö och skräp. Ytterväggsgallret består av en ram som bygger ut från väggen samt insats med stående lameller.

 

Ytterväggsgallret monteras utanpå väggen, så att gallrets konstruktion bildar en ”frizon” utan störningar framför gallret. Uteluften, som nu är stabil, träffar de unika vertikala lamellerna som är försedda med dräneringsdiken (se produktblad), vilka effektivt leder bort vatten och partiklar från den strömmande luften.

 

Yrsnö är mycket svårt att separera och leda bort från uteluften, som tillbehör erbjuder vi därför snösäkring. Erfarenheter från flertalet vintrar har visat att detta är ett mycket effektivt tillbehör. 

 

Gallret är testat enligt standard EN 13030:2001. Uppfyller klass A upp t.o.m. 3 m/s.

Mer information om fasadgaller YGU hittar du i vårt produktblad nedan. För att beställa använder du dig av formuläret under. Vid beställning av aluminiumgaller för fasad YGU, vänligen ange antal galler, bredd x längd (mm), luftintagets bredd x längd (mm), eventuella tillbehör samt ytbehandling (anodiserat eller kulör).

kungsprofiler-hero.png

Begär en offert

För att beställa galler eller få en offert, vänligen använd dig av formuläret nedan eller kontakta oss på telefon 08–662 03 20

bottom of page