Galler aluminium fönsterbänkar utan ram ventilationsgaller
Svängda galler för fönsterbänk
Galler aluminium fönsterbänkar utan ram ventilationsgaller
Galler fönsterbänk aluminiumgaller ventilationsgaller
Galler kylbaffel tak alumiumgaller ventilationsgaller
Galler tak aluminiumgaller natureloxerat ventilationsgaller
Galler utan ram

Aluminiumgaller utan ram

Gallren saknar perifer ram och består endast av lamellinsats. I standardsortimentet ingår flertalet lamellprofiler att välja mellan för att passa behov och funktion. Gallren kan tillverkas i valfri bredd och näst intill oändlig längd om gallren placeras efter varandra. Aluminiumgaller utan ram kan exempelvis användas i fönsterbänkar, i takinklädnader, framför kylbafflar, infällda i golv (med förstärkning), infällda i vägg eller som ren dekoration.

Vi har lång erfarenhet av att leverera konvektorgaller till olika inklädnader, och kan anpassa gallren så att krav uppnås från tillverkare av fasadapparater och fläktkonvektorer. Samtliga galler kan fås med utstickande axlar eller inte för att förenkla montering och installation.

Gallren tillverkas av strängpressade aluminiumprofiler. Som standard tillverkas gallret i naturanodiserat utförande eller pulverlackeras i önskad kulör (RAL eller NCS). Gallret kan även anodiseras i annan kulör om så önskas. Det finns möjligheter att beställa gallren med tillägg såsom förstärkta axlar (tung belastning), konvex lamellformation etc. Vi tillverkar samtliga galler i egen fabrik, med produktion anpassad för allt ifrån enstaka galler till tusentals galler.

Lameller

Produktblad

Ladda ner produktblad

Beställning & offertförfrågan

För att beställa galler eller få en offert, vänligen kontakta oss på telefon 08–662 03 20 eller e-post .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Vänligen ange:

  • Val av lamell
  • Antal galler eller löpmeter
  • Bredd x längd (mm)
  • Ytbehandling (anodiserat eller kulör)